Hardloopevenementen in november 2017 in Amersfoort en omstreken

Waar aan de start in 033 in november 2017

Om in november hard te lopen in wedstrijdverband in Amersfoort en directe omgeving moet je snel handelen. De keuze is namelijk vrij beperkt.

Zondag 5 november is de Startbaanrun, waarbij het parcours voor een groot deel gaat over de startbanen van de voormalige legerbasis Soesterberg. Je kan het saai noemen, maar dat is het zeker niet. Prachtige omgeving en daardoor kan het als aanraderrrrrrrr van de maand bestempeld worden. Wat betreft de afstanden is het simpel: de welbekende 5 en 10 kilometer.

Meer is er niet in wedstrijdverband. Blijft over de maandelijkse parkrun, dit keer in Vathorst, de wijk die qua gevoel net zoveel met Amersfoort heeft te maken als dat een vis een fiets nodig heeft. De parkrun is gratis (bambam) en op dezelfde dag als de Startbaanrun. Kortom, na deze zondag zijn er geen evenementen. Kan men trainen, want de maanden met de pepernoten, chocoladeletters, marsepein, kerstmaaltijden, oliebollen komen er weer aan.

Één ding is zeker: in december heeft men meer keuze.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Amersfoort, Amersfoort en omstreken, Atletiek/triathlon, Hardlopen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.