Twee benaderingen

Twee benaderingen

Een groot aantal hardlopers houdt zijn/haar activiteiten bij via een website of een blog. Het leuke van een blog is dat je dan meestal persoonlijke verhalen leest hoe andere hardlopers (meestal zijn het namelijk hardlopers dan wel sporters die wel eens hardlopen) hun avonturen beleven.

De omschrijving van een blog is ook niet voor niets “(…) een persoonlijk dagboek op een website dat regelmatig wordt bijgehouden. (…) De auteur, ook blogger genoemd, biedt in feite een logboek van informatie die hij wil meedelen aan zijn publiek, de bezoekers van zijn weblog. (…) Het is het persoonlijke of juist het gespecialiseerde karakter dat weblogs interessant maakt voor bezoekers.”

Soms kom je wel eens een film tegen waar je kan kiezen of je het verhaal ‘linksom’ dan wel ‘rechtsom’ wilt volgen. Dat leek mij een leuk idee om ook hier eens toe te passen. Anders gezegd, het vervolg van dit verhaal kan je op twee manieren lezen, namelijk ‘linksom’ via de het-kan-ook-wel-wat-minder weg of ‘rechtsom’ via de jodelahitee weg.

De kans is aanwezig dat ‘rechtsom’ mij geen bonuspunten oplevert. De andere kant ook niet, schat ik zo.

*): bron: Wikipedia

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Hardlopen en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.