Hardloopevenementen in Amersfoort e.o. in augustus 2020

agenda augustus 2010

In het kader van “promoot de loopsport in Amersfoort en directe omgeving” volgt hier het overzicht van evenementen in augustus waar men aan de start kan staan. Jazeker, aan de start staan, want het gaat weer beginnen.

Zondag 2 augustus begint de reeks parkruns weer, met een rondje binnenstad. Leuk parcours, net geen 3 km, start (en finish) bij de kei en gratis. Kortom, prima gelegenheid om eens een keer mee te doen.

Het andere evenement dat deze maand door zal gaan zijn de Henschotermeergames op woensdag 26 augustus, met de run-swim-run en de duo-estafette. Een aanrader i.v.m. de ongedwongen sfeer en de prachtige omgeving. Dit jaar wel met een beperkt aantal deelnemers, dus de kans is groot dat het evenement vol zal zijn. Wacht dus niet te lang om in te schrijven.
Voor eventuele toeschouwers: helaas moet je een toegangskaartje kopen voor het Henschotermeer, dus aanmoedigen kost geld (in dit geval €2,95).

De andere twee evenementen die deze maand op het programma stonden zijn afgelast: zowel de Gildeloop als de Dorpsloop Hoevelaken gaan niet door.

Voor iedereen die aan één of beide evenementen mee doet: veel plezier. Voor de rest geldt natuurlijk: als je in deze tijd hardloopt, fietst, zwemt of op welke manier dan ook in beweging is: blijf vooraf actief, wees voorzichtig en ontwijk zoveel mogelijk de coronabejaarden.

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Amersfoort, Amersfoort en omstreken, Atletiek/triathlon, Hardlopen, Triathlon en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.