Wie ben ik

Joost van Loo

Fanatieke duursporter (geboren 1963) die sinds halverwege de jaren 80 hardloopt, al dan niet gecombineerd met het fietsen op een atb (en dan noemen wij de activiteit een run-atb-run). Halverwege de jaren 90 werd er echt hard gelopen, resulterend in 16.16 op de 5000 meter en 1.13.30 op ‘de halve’. Helaas, dat soort tijden behoren, net zoals een volle haardos, tot het verleden. Vanaf augustus 2013 richt ik mij op 50-plus tijden, waarbij opgemerkt dat het lopen van aansprekende 50-plus tijden nog niet echt opschiet. Dat verklaart onderstaande lege pr-lijst.
5 km ………………..
10 km ………………

Mijn hardloopbenen hebben de laatste jaren de neiging regelmatig kapot te gaan, met als gevolg dat er als bezigheidstherapie wordt gefietst op de ATB. Met recht kan ik mij een sporter noemen en niet alleen een hardloper. Ik geef eerlijk toe, de ‘alternatieven’ zijn minder leuk dan hardlopen, maar altijd nog beter dan helemaal niets doen.

Wat kan je op mijn blog zoal als leesvoer aantreffen? Voornamelijk sportgerelateerde zaken die ik meemaak, en dan meestal in de regio Amersfoort. Kortom, hier lees je weinig onderwerpen die je ook op andere sites kan lezen. Logisch, dat staat niet voor niets al op andere sites, denk ik dan altijd. Alleen als ik algemene onderwerpen (juist, de onderwerpen die men op veel andere site kan lezen) zelf onderga/uitprobeer zal ik er over schrijven, maar dan geheel volgens mijn gezichtspunt.
Ga er maar van uit dat je hier niet slechts juichende en halleluja-verhalen zal lezen (daar zijn al zoveel sites van), maar dat alles met een kritische blik wordt benaderd. Geloof mij nou maar, dat is wat anders dan met een negatieve blik. Dat wordt niet door iedereen gewaardeerd, maar daar kan ik dan weer smakelijk om lachen.

Waar ik ook geen groot voorstander van ben zijn lijstje en top-huppeldepup’s. Liefhebbers van dat soort informatie zijn bij mij aan het verkeerde adres.

Tenslotte tref je hier regelmatig reviews van hardloop gerelateerde artikelen. Uitgangspunt hierbij is dat informatie van fabrikanten vaak te rooskleurig is en vol staat met te positieve marketing-taal. Als ik ergens een hekel aan heb is het wel de info dat een fabrikant weer de beste hardloopschoen heeft, of het meest ademend shirt. Dat schreeuwt dan om een tegengeluid. Kortom, het testen levert volledig objectieve reviews, waar de gemiddelde hardloper (m/v) echt wat aan heeft.

Advertenties

Een reactie op Wie ben ik

  1. Graag nodig ik je persoonlijk uit om mee te lopen met de Nedereindsebergloop van 2014. De heavy 10.

    Wil je mij mailen als je de uitdaging dit jaar aangaat ?

    Gr Martijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s